vier jaar schriftelijke Focwa garantielaagste eigenrisicohuur campers beschikbaar

Spotrepair

Helaas, heb u zomaar een kleine schade aan de bumper, spiegelkap of wanddeel. Een spot repair of uitdeuken zonder spuiten biedt uitkomst.
Camper & Caravan Repair Lemmer heeft en een aantal systemen ontwikkeld om die kleine irritante schades voordelig te repareren. Het alternatief voor dure reparaties; kunststof of polyester lassen, wand duplicering en plaatselijk coating van delen. Heeft uw camper vergeelde lak aan de voorzijde of een lekkende douchebak door veroudering. Dit soort reparaties kunnen wij snel en voordelig uitvoeren! Bumpers beschadigen helaas regelmatig, een nieuwe bumper is kostbaar of moeilijk verkrijgbaar voor oudere campers of caravans. Plaatselijk herstel is dan de voordelige oplossing. Beschadigde caravanwand, met wand duplicering kunnen we tegenwoordig de unieke profilering van de wand dupliceren, mooi & voordelig gerepareerd. Vraag ons naar de mogelijkheden.
De kunst van het lassen van kunststof of polyester onderdelen beheersen de vakmensen van Camper Repair Lemmer zeer goed, dit bespaart u tijd en reparatie kosten. In topconditie houden van uw camper of caravan is voor Camper Repair Lemmer dagelijkse werk. Noodzakelijk voor het behouden van de waarde, de levensduur en het comfort. Als de camper of caravan er weer als nieuw uitziet verhoogd het ook uw vakantie plezier.

Lemsterpad 50, 8531 AA Lemmer bereikbaar op werkdagen op 085 822 8325 (bellen of WhatsApp met foto’s) U kunt ons mailen: klik hier