vier jaar schriftelijke Focwa garantielaagste eigenrisicohuur campers beschikbaar

Spotrepair

Na grote drukte zijn wij op vakantie van vrijdag 4 augustus tot met zaterdag 19 augustus. Vanaf maandag 21 augustus staan wij uitgerust weer voor u klaar. U kunt ons wel per mailen: info@ccrlemmer.nl uw schade te melden.
Helaas, heb u zomaar een kleine schade aan de bumper, spiegelkap of wanddeel. Een spot repair of uitdeuken zonder spuiten biedt uitkomst. Camper & Caravan Repair Lemmer heeft en een aantal systemen ontwikkeld om die kleine irritante schades voordelig & milieu vriendelijk te repareren.


Lemsterpad 50, 8531 AA Lemmer bereikbaar op werkdagen op 085 822 8325 (bellen of WhatsApp met foto’s) U kunt ons mailen: klik hier

Het alternatief voor dure reparaties; kunststof of polyester lassen, wand duplicering, het 3D printen van de beschadiging deel en bevestigen in het onderdeel. Barsten of scheuren, met de plaatselijke Dura-fix coating kunnen we onderdelen weer waterdicht en slagvast maken. Heeft uw camper vergeelde lak aan de voorzijde of een lekkende douchebak door veroudering, met een nieuwe laklaag ziet het er weer als nieuw uit. Dit soort reparaties kunnen wij snel en voordelig uitvoeren! Bumpers beschadigen helaas regelmatig, een nieuwe bumper is kostbaar of moeilijk verkrijgbaar voor oudere campers of caravans. Plaatselijk herstel is dan de voordelige oplossing. Beschadigde caravanwand, met wand duplicering kunnen we tegenwoordig de unieke profilering van de wand dupliceren, mooi & voordelig gerepareerd. Vraag ons naar de mogelijkheden.
De kunst van het lassen van kunststof of polyester onderdelen beheersen de vakmensen van Camper Repair Lemmer zeer goed, dit bespaart u tijd en reparatie kosten. In topconditie houden van uw camper of caravan is voor Camper Repair Lemmer dagelijkse werk. Noodzakelijk voor het behouden van de waarde, de levensduur en het comfort. Als de camper of caravan er weer als nieuw uitziet verhoogd het ook uw vakantie plezier.