vier jaar schriftelijke Focwa garantielaagste eigenrisicohuur campers beschikbaar

Camper of caravanschade

Als met u alles maar goed gaat, dat is het belangrijkste. Wij regelen de totale schadeafhandeling; de expertise, het digitale dossier en de uitwisseling van gegevens en het financiën traject met de verzekeraar of de tegenpartij. Dan kunnen wij meteen starten met het schadeherstel, uitgevoerd met het Bovag vier jaar garantie certificaat.

Met de overname van Camper & Caravan Care Lemmer door Camper & Caravan Repair Lemmer (CCR Lemmer) ontstaat groot bedrijf met veel expertise in het herstellen van camper- & caravanschade.
Camper & Caravan Repair Lemmer regelt voor u de taxatie, expertise en het opstellen van een digitaal schadedossier. Dat is nodig om de gegevens uit te wisselen met de expert en verzekeraar. Indien nodig stellen we tegenpartij aansprakelijk. Het herstellen van een camper- of caravanschade gespecialiseerde werk.
Wij garanderen dat u met de uitkering van de verzekering de schade volledig kunt laten repareren. Vaak ontstaan er problemen en extra kosten omdat er externe partijen bij betrokken zijn bij de reparatie. Ons bedrijf beschikt zelf over een spuitcabine en een richtbank voor het chassis van het autodeel.
Het herstel proces wordt door ons volledig binnen ons eigen bedrijf uitgevoerd. In het digitale dossier zijn alle werkzaamheden vastgelegd. De reparatie voeren we uit onder de strikte richtlijnen van de fabrikant en Focwa. Als de camper of caravan aan u afgeleverd wordt lopen wij samen met u de uitgevoerde werkzaamheden na. Camper en Caravan Repair Lemmer is een bedrijven dat veel ervaring heeft met de reparatie van de opbouw. Na de reparatie ontvangt u het Bovag 2+2 jaar garantiebewijs.

Lemsterpad 50 – 8531AA Lemmer, vragen kunt u ons WhatsApp of bellen op nr. 085 822 8325 U kunt ons mailen: klik hier


Een Gecertificeerde Bovag Schade Herstel bedrijf als Camper & Caravan Repair Lemmer heeft overeenkomst met de meeste verzekeraars. Nieuw is dat we nu ook het Bovag Schade Herstel garantiebewijs voor de uitgevoerde reparatie afgeven.
Dit betekend voor u; repareren met het laagste eigen risico en we kunnen meestal direct starten met het herstelproces.
Voor vragen kunt u ons mailen, klik hier