vier jaar schriftelijke Focwa garantielaagste eigenrisicohuur campers beschikbaar

Schade reparatie van uw camper of caravan

Camper & Caravan Repair Lemmer is al sinds 2011 gespecialiseerd in de reparatie van campers en caravans. Wij zijn door Erwin Hymer Groep gecertificeerd en RE-CAMP & Bovag Schade Select herstelbedrijf. Als het met u maar weer goed gaat, het schadeherstel kunnen wij voor u regelen en repareren.
U kunt ons bellen : 085 822 8325 of mailen: info@ccrlemmer.nl om schade te melden.

Er zijn in Nederland maar rond 80 Bovag erkende camper & caravan schadeherstellers, Camper & Caravan Repair Lemmer is daar één van. Wij worden jaarlijks ge-audit en moeten aan strenge eisen voldoen om gecertificeerd Bovag Schadehersteller te blijven. Deze vakmensen hebben echt verstand van de schadereparatie aan kampeermiddelen én van autotechniek (als u een camper heeft). Herstel van een kampeermiddel is namelijk écht een specialisme! Bij een erkende BOVAG-schadehersteller krijgt u bovendien 4 jaar garantie op het herstelwerk. Weer veilig op weg! Camper & Caravan Repair Lemmer regelt ook de administratieve afhandeling met uw verzekeraar.

Camper & Caravan Repair Lemmer is onderdeel van CCR Groep dealer Laika & Etrusco Campers Lemmer klik hier


Een Gecertificeerde Bovag Schade Herstel bedrijf als Camper & Caravan Repair Lemmer heeft overeenkomst met de meeste verzekeraars. Nieuw is dat we nu ook het Bovag Schade Herstel garantiebewijs voor de uitgevoerde reparatie afgeven.
Dit betekend voor u; repareren met het laagste eigen risico en we kunnen meestal direct starten met het herstelproces.
Voor vragen kunt u ons mailen, klik hier