vier jaar schriftelijke Focwa garantielaagste eigenrisicohuur campers beschikbaar

Premium Durabull Protection

Durabull aanbrengen

Het Premium Durabull Protection dakschade herstel, hét product voor reparatie van camperdaken met lekkage- of hagelschade problemen. ‘Spaart het milieu en verlengt de levensduur van uw camper’. Al meer dan 500 camper zijn in Nederland uitgevoerd met de Durabull dakafwerking.
Mailen naar ons klik dan hier


‘Dak dicht’ dat schreef Ger Elskamp van de ‘Kampeerauto’ het NKC blad najaar 2014. De ‘coating die hagelschade en lekkageproblemen kan voorkomen en repareren’. Dit product bestaat uit een twee componenten kunststoflaag die wij op het dakvlak en zijpanelen aanbrengen. Dit zonder demontage of de constructie van de camper te verzwakken, dus met behoud van garantie! Omdat de Premium Durabull Protection laag één geheel met het dak vlak vormt, versterkt de coating een verzwakte dak. Dit verminderd de kans op lekkage en hagelschade, dak dicht dus! Kortom wilt u ook een camper met een hagel- & vochtwerend dakvlak, Premium Durabull Protection is de oplossing. Natuurlijk met de zekerheid van vier jaar schriftelijke Bovag garantie op de behandeling en gratis jaarlijkse controle. U bent verzekerd van zorgeloos camper plezier.

Inmiddels hebben wij meer dan 500 camper behandeld sinds de introductie in 2011 op de Nederlandse markt. Deze camper eigenaren zijn verlost van hagelschade en lekkage stress maar hebben ook een langer levensduur en hogere restwaarden. Het vervangen van verouderde kitnade behoord ook tot het verleden. We kunnen dan gerust stellen dat het een ‘milieu vriendelijke’ herstelmethode is, met ook een lagere emissie. Na deze behandeling ontvangt u het vier jaar Bovag garantie certificaat.

Ons bedrijf is gevestigd op de grens van Flevoland en Friesland gemakkelijk bereikbaar vanaf snelweg A6,
Lemsterpad 50, 8531 AA Lemmer bereikbaar op werkdagen op 085 822 8325 (bellen of WhatsApp met foto’s) U kunt ons mailen: klik hier