vier jaar schriftelijke Focwa garantielaagste eigenrisicohuur campers beschikbaar

Premium Durabull Protection

Durabull aanbrengen

Premium Durabull Protection dakschade herstel, hét product voor reparatie van camperdaken met lekkage- of hagelschade problemen.
Mailen naar ons klik dan hier


‘Dak dicht’ dat schreef Ger Elskamp van de ‘Kampeerauto’ het NKC blad najaar 2014. De ‘coating die hagelschade en lekkageproblemen kan voorkomen en repareren’. Dit product bestaat uit een twee componenten kunststoflaag die wij op het dakvlak en zijpanelen aanbrengen. Dit zonder demontage of de constructie van de camper te verzwakken. Omdat de Premium Durabull Protection laag één geheel met het dak vlak vormt, versterkt de coating een verzwakte dak. Dit verminderd de kans op lekkage en hagelschade, dak dicht dus! Kortom wilt u ook een camper met een hagel- & vochtwerend dakvlak, Premium Durabull Protection is de oplossing. Natuurlijk met de zekerheid van vier jaar schriftelijke Focwa garantie op de behandeling en gratis jaarlijkse controle. U bent verzekerd van zorgeloos camper plezier.

Inmiddels hebben wij meer dan 250 camper behandeld sinds de introductie in 2011 op de Nederlandse markt. Deze camper eigenaren zijn verlost van hagelschade en lekkage stress. Het vervangen van verouderde kitnade behoord ook tot het verleden. Na deze behandeling ontvangt u het vier jaar Bovag garantie certificaat.

Ons bedrijf is gevestigd op de grens van Flevoland en Friesland gemakkelijk bereikbaar vanaf snelweg A6,
Lemsterpad 50, 8531 AA Lemmer bereikbaar op werkdagen op 085 822 8325 (bellen of WhatsApp met foto’s) U kunt ons mailen: klik hier