vier jaar schriftelijke Focwa garantielaagste eigenrisicohuur campers beschikbaar

Dak dicht, door veroudering is dit niet vanzelfsprekend!

Dak dicht’ dat schreef Ger Elskamp van de NKC in het blad de Kampeerauto, de coating die hagelschade en lekkageproblemen kan voorkomen & repareren! De grootste schrik van iedere camper eigenaar, lekkage plekken in de bekleding van wand- of het dakdelen. Krimpen en uitzetten door warmte en koude, veroorzaken kleine scheurtjes en gaatjes in het aluminium- of GFK kunststofplaatmateriaal. Te laat opgemerkte beschadiging van kitnaden zijn ook vaak de bron van de vochtproblemen.

Bij ons bent u welkom om tegen de kostprijs van € 49.00 een inspectie met vochtmeting te laten uitvoeren op afspraak. Adres: Lemsterpad 50, 8531 AA Lemmer.
Voor een afspraak: whatsapp of bel ons op 085 822 8325 U kunt ons mailen: klik hier


Maar ook de kitranden of afdichting rond dakramen of doorvoer vormen een aandachtspunt voor de camper bezitter. Het probleem wordt meestal te laat ontdekt en heeft verschillende oorzaken, een hagelschade maar ook het verkrijten van GFK kunststoffen of een lekkende kitrand maakt dat vocht de constructie aantast.
Regelmatige controle van dak en wanddelen en vochtmeting is dan aan te bevelen, zo blijft de camper in top conditie en voorkomt u problemen. Bij ons bent u welkom om tegen de kostprijs een inspectie met vochtmeting te laten uitvoeren.
Met de Premium Durabull Protection behandeling voorkomt u hagelschade, lekkage problemen en het vervangen van kitnaden behoort tot het verleden. Dit scheelt een hoop ergernis en onderhoudskosten.
Voor vragen mail: klik hier